Офіційний дилер Mitsubishi

buttons.will share

Покупка нового автомобілю – це завжди відповідальний процес, до якого будь-який клієнт відноситься відповідально. Арма Моторс – офіційний дилер Mitsubishi в Києві, який готовий допомогти не тільки зробити покупку машини, а й вибрати оптимальний варіант, який найліпшим чином підійде до потреб клієнта.

Наші кваліфіковані фахівці із задоволенням дадуть відповіді на всі питання клієнта.

На офіційному сайті Mitsubishi покупець знайде всю необхідну інформацію, дізнається про:

  • повний модельний ряд Мітсубісі;
  • дізнається про наявність того чи іншого авто;
  • порівняти переваги комплектації;
  • ознайомитися з актуальними цінами;
  • розрахувати фінансову пропозицію;
  • замовити тест-драйв.

Всі ці маніпуляції можна зробити за допомогою сучасних гаджетів та вибрати новий автомобіль, не виходячи з дому.

Клієнти салону мають можливість купити машину в наявності у салоні, або зробити заказ потрібної моделі в необхідній комплектації.

Переваги співробітництва з офіційним дилером Mitsubishi Motors

Арма Моторс – це те місце, де ви без зайвого клопоту зможете знайти відповідний автомобіль для себе та своєї сім’ї. На офіційному сайті мітсубісі представлено великий вибір як нових, так і автомобілів, які вже були у використанні. Кожен покупець зможе обрати машину відповідно до особистих вимог та цінових вподобань.

На сайті представлено широкий модельний ряд Mitsubishi, починаючи від малолітражних автівок і завершуючи великими кросоверами. Наші кваліфіковані фахівці допоможуть з пошуком ідеального варіанту, що повністю задовільнить будь-яким вимогам.

Також автомобільний центр пропонує додаткові послуги:

  • продажі для корпоративних клієнтів;
  • послугу трейд-ін;
  • автострахування;
  • автокредитування.

Для зручності клієнтів, офіційний дилер пропонує широкий спектр додаткових послуг, стосовно сервісного обслуговування автомобілів. Наші кваліфіковані майстри оперативно здійснять якісну діагностику, обслуговування, ремонт та заміну запчастин. Ми працюємо виключно з оригінальними запчастинами та гарантуємо високу якість виконаних робіт. Наші майстри пройшли кваліфікаційне навчання та мають сертифікати від офіційного імпортеру. Ми зробимо все, від планової заміни масла до ремонту двигуна.

Купити новий Мітсубісі дуже легко. Достатньо вибрати модель на сайті та приїхати в наш автосалон, де Ви зможете обрати та придбати автівку, та одразу ж на ній поїхати до дому. Співробітництво з Арма Моторс дозволить отримати найкращу машину Мітсубісі для поїздок будь-якими дорогами.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital