Купити новий Міцубісі Аутлендер

buttons.will share

Купити новий Міцубісі Аутлендер – це означає стати власником ідеального поєднання краси та потужності. Поціновувачів естетики обов’язково приверне увагу на хромовану решітку радіатору, оновлені форми бамперу, яскраві світлодіодні фари, сталеві колісні диски. Все це створює приємне враження, робить модель впізнаваною та оригінальною.

Також виробник пропонує безліч можливостей та варіантів, щоб на власному досвіді переконатися в потужності автомобілю:

  • з 200 л бензиновим двигуном, який сприяє м’якій роботі, динамічному прискоренню та економічному споживанню топлива.
  • з двигуном об’ємом 2,4 літри, який характеризується потужністю в 167 кінських сил та обертаючим моментом в 222 Нм/6000 об.хв.

Нові автомобілі Міцубісі серії Аутлендер оснащені «розумним» двигуном, який здатен підлаштовуватися під манеру керування водія, що дає змогу рухатися максимально плавно, без поштовхів та ривків.

Автівка оснащена вбудованим CVT-варіатором, який демонструє високу ефективність та дозволяє заощадити паливо.

Основні відмінності та переваги нового Mitsubishi Outlander

Потужний позашляховик має безліч відмінностей, які не залишать байдужим жодного поціновувача якісних авто. Серед великої кількості переваг слід відзначити:

  • Салон, який відрізняється підвищеним рівнем комфорту як для водія, так і для пасажирів. Отримати задоволення від подорожі зможе кожен, незалежно від місця розташування в автомобілі.
  • Управління на кермі. Наявність спеціальних кнопок управління прямо на кермі дозволяє отримати задоволення від управління автомобілем, перемикаючи важливі функції не відволікаючись від керування. Водій може швидко встановити швидкість круїз-контролю, поміняти звук, зробити телефонний дзвінок та багато іншого.
  • Система мультимедіа. В новому Mitsubishi Outlander слухати улюблену музику стало ще приємніше та зручніше. Виконувати всі функції, які пов’язані з вмиканням, перемиканням, переключенням мультимедійних файлів можна не відволікаючись від керування за допомогою голосових команд.Також за допомогою голосу можна підлаштувати карту, зробити дзвінок, керувати іншими функціями автомобілю.
  • Вміский багажник. Новинка від Мітсубісі має багажник місткістю 1608 літри. В такому авто можна запросто вивезти не тільки звичний багаж, але й транспортувати габаритні грузи.

Якщо бажаєте стати власником оновленого Mitsubishi Outlander або будь якого іншого авто даної марки, наприклад, купити новий L200 mitsubishi, звертайтеся до нашого офіційного дилерського центру Арма Моторс.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital