Регламентне технічне обслуговування Mitsubishi Outlander 3

buttons.will share

Своєчасне проведення кваліфікованого ТО Аутлендер 3 та інших популярних моделей Mitsubishi дозволяє постійно підтримувати такі якості автомобілю, як працездатність, безпека та надійність, закладені конструкторами автомобілів Mitsubishi. Це також допоможе максимально зберегти гроші, які власник вкладає в свій автомобіль.

Дотримання автовласником регламенту ТО свого Mitsubishi Outlander 3

– головна умова бездоганно довгої служби цієї моделі. У цьому випадку ви зможете скористатися всіма перевагами зручних та надійних моделей японської марки, почуватися на дорозі комфортно та безпечно.

У нашому офіційному салоні Арма Моторс у Києві при виконанні регламентних ТО mitsubishi outlander 3 застосовуються професійне обладнання, інструменти та запасні частини, а також оригінальні витратні матеріали та технічні рідини.

Що входить до регламенту технічного обслуговування Аутлендер?

У супровідній документації до кожної моделі та модифікації автомобіля виробник вказує, з якою періодичністю авто має проходити перевірку, коли необхідно міняти розхідники.

Загальною для різних моделей Mitsubishi є вимога про заміну моторного мастила і фільтрів через певну кількість кілометрів пробігу.

Окремо є регламент ТО конкретно для моделі Аутлендер. На сайті офіційного дилеру Мітсубісі Арма Мотор можна знайти умови технічного обслуговування, особливості дії гарантійних зобов’язань саме для вашої моделі автомобіля. В нашому сервісному центрі ви можете отримати вичерпну інформацію стосовно того, коли і який вузол авто потребує перевірки та заміни, перевірити обсяг масла та необхідність в інших витратних матеріалах, дізнатися вичерпний список робіт, які проводять фахівці нашого автоцентру, дотримуючись рекомендацій виробника.

Також на офіційному сайті кожен власник автомобілю може отримати консультацію фахівців, записатися на сервіс, дізнатися про наявність необхідних деталей.

Всі роботи в сервісі виконуються досвідченими фахівцями, які мають достатньо великий досвід роботи. При ремонті ми використовуємо лише оригінальні запчастини, що гарантують відмінну якість виконанаих робіт.

Для запису до дилерського центру достатньо звернутися до наших спеціалістів. Це можна зробити у телефонному режимі, а також за допомогою офіційного сайту Арма Моторс. Обирайте надійного та безпечного партнера, довіряйте своє авто професіоналам!

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital