Сервісний центр Mitsubishi

buttons.will share

Своєчасне проходження техобслуговування дозволяє виявити несправності на ранній стадії і запобігти серйозним поломкам, не чекаючи, поки якась деталь або вузол вийдуть з ладу.

Навіть нові машини від виробників зі світовим ім'ям час від часу потребують обслуговування та ремонту. Адже в процесі експлуатації автомобіль зазнає механічних пошкоджень, деталі зношуються та деформуються. Пил, вода, сонячні промені, перепади температури – все це не найкраще впливає на стан машини. Виникнення навіть невеликої несправності може стати причиною серйозної поломки чи аварії. Щоб уникнути неприємностей на дорозі, слід своєчасно здійснювати технічне обслуговування.

Офіційний сервісний центр Mitsubishi – гарантія якісного обслуговування

Сервісний центр Mitsubishi надає своїм клієнтам всі види технічного обслуговування автомобілів:

  • перше технічне;
  • друге технічне;
  • сезонне.

Кожен вид технічного огляду проводиться залежно від пробігу та стану машини. Наприклад, перший здійснюється через кожні 10-15 тисяч кілометрів пробігу, другий – кожний 30 тисяч кілометрів пробігу. Друге технічне обслуговування складніше. Під час глибокої перевірки розбираються окремі частини та вузли, здійснюється детальний огляд та обслуговування.

Точний термін відвідування офіційного сервісу буде вказано в сервісній книжці авто.

Що стосується сезонного обслуговування, то воно здійснюється в період зміни пори року і дозволяє перевірити, чи готове авто до погодних умов, що змінюються. У наших кліматичних умовах така процедура проводиться не менше двох разів на рік. Обслуговування включає заміну гуми та олії, здійснюється перевірка кондиціонера та системи опалення салону.

Офіційний сервіс Mitsubishi пропонує гарантію безкоштовного обслуговування протягом перших 3 років або 100 тисяч кілометрів. Техпідтримка у гарантійний період здійснюється фахівцями СТО офіційної дилерської мережі, а безоплатній заміні чи ремонту підлягає будь-яка з деталей, несправність якої доведена у цей термін.

Пам'ятайте, що регулярне технічне обслуговування в офіційних сервісних центрах Mitsubishi – запорука довговічності вашого автомобіля, а також збереження його експлуатаційних характеристик на високому рівні протягом тривалого часу.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital