Технічне обслуговування Mitsubishi Outlander

buttons.will share

Mitsubishi Outlander – це популярна родина компактних та неймовірно комфортабельних кросоверів, які вперше були представлені світові у 2001 році. Мітсубісі Аутлендер третього покоління було випущено у 2012 році.

  • Дизайн. Відмінна риса кросовера – це сучасний та динамічний дизайн. Mitsubishi Outlander III видають великі фари та габаритний бампер, що робить авто зовні одночасно привабливим та трохи агресивним. GT модифікація характеризується спортивним зовнішнім виглядом, наявністю світлодіодних фар та хромованою решіткою радіатора.
  • Двигун. Третє покоління Аутлендер є з трьома типами двигунів. Найбільший попит мають бензинові моделі з двигуном 2.0 і 2.4 літра. Покупцям доступний також гібридний варіант, в якому бензиновий двигун доповнено електромотором.
  • Коробка передач. Outlander III буває передньопривідним або з приводом на всі чотири колеса, випускається з п'яти- або шести- ступінчастою механічною КПП або варіатором. GT модифікація має шестиступінчасту АКПП.
  • Інтер'єр. Зовні новий Аутлендер – це сучасний автомобіль із повним набором необхідних функцій. Салон досить просторий. В автомобілі є система мультимедіа із семи дюймовим екраном та аудіосистема із шістьма динаміками в різних місцях салону.
  • Відмінні особливості. Головна особливість Outlander 3 – система повного приводу S-AWC, яка дозволяє використовувати кросовер у будь-яких погодних умовах, забезпечуючи хорошу прохідність та керованість. Також автомобіль відрізняється наявністю гарної системи безпеки, яка мінімізує ймовірність виникнення аварії на дорозі, безпечне паркування та їзду заднім ходом.

Технічне обслуговування Outlander

Незалежно від обраної модифікації, клієнтам Арма Моторс доступне професійне ТО Mitsubishi Outlander. У наших сервісах є всі необхідні запчастини та обладнання для того, щоб здійснити ремонт та обслуговування ТО Mitsubishi Outlander 3 максимально швидко та ефективно.

Наші фахівці виконають усі необхідні роботи з ТО Outlander у короткі терміни зі 100% дотриманням обговорених дедлайнів. Причому ми виконуємо будь-які роботи, починаючи від планового обслуговування і закінчуючи складними ремонтами. Крім того, наш сервіс надає гарантію на виконану роботу.

При ремонті використовуються лише оригінальні деталі та запчастини, що гарантує високу якість та надійність виконаних робіт.

Довірте ТО Аутлендер сервісному центру офіційного дилера Арма Моторс – ми гарантуємо обслуговування на найвищому рівні!

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital